Overlijdensrisicoverzekering

Wist u dat er elk jaar zo’n 10.000 mannen en vrouwen tussen de 20 en de 50 jaar overlijden?

Voor de nabestaanden heeft een overlijden ingrijpende gevolgen. Heeft u er wel eens over nagedacht wat u wenst voor uw geliefden als u er niet meer bent? Misschien wilt u dat ze in het huis kunnen blijven wonen of dat ze die verre reis nog steeds maken.

Premie-checker Overlijdensrisicoverzekering

De premies op overlijdensrisicoverzekeringen zijn de afgelopen jaren tot wel 75% gedaald. Deze forse premiedalingen zijn het gevolg van de hogere levensverwachting en de efficiëntere processen bij verzekeraars.

U kunt hier nu op besparen! Vul de Scildon Premie-checker in en bekijk hoeveel u kunt besparen over de looptijd van de verzekering. Bij Scildon combineren we een scherpe premie met persoonlijk advies op maat van uw financieel adviseur.

Orv Online

Bereken en vraag hier uw eigen overlijdensrisicoverzekering aan.

Wij rekenen hiervoor € 195,=

Wilt u persoonlijk advies, dan zijn de kosten € 325,=. Neem telefonisch contact met ons op. We zijn bereikbaar op telefoonnummer (0180) 312 177.

Heeft u een bestaande ORV? Check hier uw premievoordeel.

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.